Trailere til salg

3 produkter fundet
Viking FREYA LBS 072011
6.448 kr.
  • 2023
Den gennemtænkte trailer til hobby- og have-togter Vil du heller ikke nøjes med den billigste løsning? Vi vil aldrig spise dig af med en tynd og usikker trailer. Heller ikke selvom dit længste togt går med at køre mos og gammelt legetøj på genbrugspladsen. Derfor har vi designet FREYA. Hun er opkaldt efter en af de mest populære gudinder i den nordiske mytologi, fordi hun hører sammen med det danske sommerlandskab. Når du ser FREYA på villavejen, ved du, at haven har båret frugt. FREYA er den mest holdbare, trafiksikre og brugervenlige trailer til hobby og have på markedet. Med funktioner, som millioner af trailer-ejere ville ønske, at deres trailere havde. Med Viking Trailers’ unikke Click & Go® system kan du let bygge din trailer højere og få den tilbage til almindelig størrelse. Ekstra sider monteres og afmonteres med et enkelt klik uden brug af værktøj, så du hurtigt er videre til den næste opgave. FREYA – den professionelle trailer til fritidshøvdingen. FREYA LBS 072011
Se flere detaljer
Viking Simply
11.493 kr.
  • 2023
Boggietrailer uden så mange dikkedarer Du behøver ikke at gå på kompromis med kvaliteten, bare fordi du har andre ting at bruge penge på end en trailer! Med SIMPLY HBS får du en boggietrailer i vores velkendte kvalitet til markedets skarpeste pris. Hvordan kan det så lade sig gøre? Jo, vi har sparet alle de store armbevægelser væk og fokuseret på de praktisk nødvendige funktioner i en boggietrailer – stærke komponenter, god funktion og brugervenlighed.
Se flere detaljer
Viking Mjølner
13.028 kr.
  • 2023
Ny Viking trailer. Den stærkeste boogietrailer på markedet Hvad er det, der buldrer i det fjerne? Det er tordenguden Thors foretrukne våben, MJÖLNIR. Nogle tror, at MJÖLNIR er en hammer, men i virkeligheden er det markedets stærkeste og mest holdbare boogietrailer. Nu kan du få den samme stærke følgesvend til tunge læs, svært terræn og mange års slid. Vi kan ikke love dig, at du kan jævne bjerge med jorden, som Thor gjorde i sagnene. Men MJÖLNIR HBS er bygget af erfarne fagfolk til at holde i årevis af togter – både på arbejde og i privaten. MJÖLNIR er ekstremt kraftigt bygget – som du kender det fra alle VIKING trailere. Chassiset har kraftige koniske trækvanger, som selv dværg-smedene Brokkr og Sindri er blæst bagover af. MJÖLNIR HBS 072514 2 Sider Totalvægt Nyttelast Længde Bredde Højde Aksler Brems Hjul Stål 750 kg 0 kg 253 cm 146 cm 35 cm 2 Nej 13"
Se flere detaljer